Over Fzn Parts

Fzn Parts is een jong bedrijf gespecialiseerd in Duitse onderdelen gevestigd op de Industrieweg 25 in Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland. De huidige eigenaar, Dexter Scholten, begon met het verkopen van onderdelen vanuit de garage van zijn ouderlijk huis. Dit bleek een succes en na enige tijd richtte hij in 2010 “Firma zonder naam Parts” ofwel Fzn Parts op.

In het 2.500 m2 magazijn liggen altijd minimaal 12.000 op voorraad die per direct kunnen worden afgehaald of geleverd. Bij Fzn Parts treft u enkel jonge en originele onderdelen van veelal Duitse automerken zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz, Seat, Skoda of Volkswagen.

Inmiddels is Fzn Parts een begrip in de regio. Er wordt uitsluitend gewerkt met gedreven mensen met verstand van zaken, de communicatielijnen zijn kort en uw vragen kunnen snel en vakkundig beantwoord worden. Alle werkzaamheden worden door het eigen personeel uitgevoerd: inkoop, inpakken, retourneren, marketing en klantenservice. De bestellingen kunnen worden afgehaald of worden geleverd door eigen personeel of erkende transportbedrijven met een goede service en scherpe levertijden. Er wordt wereldwijd geleverd en er worden diverse betaalmethodes aangeboden zoals iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, Bankoverschrijving, SOFORT Banking, Belfius Direct Net.

Bent u op zoek naar een onderdeel wat niet in ons aanbod zit? Fzn Parts werkt met gerenommeerde leveranciers in de Benelux om uw specifieke onderdeel te bestellen en voor u gereed te maken.

  • 12.000 verschillende producten
  • 2.500 m2 magazijnruimte
  • 6 verschillende (veelal Duitse) automerken
  • 500+ bestellingen per maand
  • 10 werknemers
  • 1 locatie
  • Wereldwijde levering

Goedendag!

Druk op een medewerker om te chatten of stuur een email naar [email protected]

Verkoper Sies
683385416
Verkoper Vanny
681547622
Bel ons op +31683385416 bereikbaar van 9:00 tot 18:00.
Hallo, wat kan ik voor u doen?
×